Cáfolja egy 2005-ben készült felvétel Mesterházy Attilának a Zuschlag-perben tett tanúvallomását – közölte a Hír TV. Egy öt évvel ezelőtt, Komlón készül felvétel szerint ugyanis az MSZP jelenlegi miniszterelnök-jelöltje a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkáraként még arról beszélt, hogy a polgármester lobbizása és az ő közbenjárása nélkül a város nem kapta volna meg a 40 millió forintos állami támogatást egy műfüves focipályához. A Hír TV megjegyezte, hogy Mesterházy a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon tavaly novemberben tanúként azt vallotta, hogy nem tudott közbenjárni pályázati pénzekért. A politikus elmondta, hogy politikai államtitkárként sem utasítási, sem rendelkezési joga nem volt a minisztériumban, bár olyan előfordult, hogy hozzá is érkeztek megkeresések, de ezeket „érdekképviseletként” fogta fel, és „becsatornázta” az illetékes helyettes államtitkárhoz.


Mesterházy a műfüves pálya átadóján elmondta, hogy Komló polgármestere (az MSZP-s Páva Zoltán) minden hétfőn a Parlamentben odament hozzá, és azt mondta: „Tudod, Attila, itt Komlón nagyon szeretnek az emberek sportolni, megérdemelné ez a közösség, kéne ez a műfüves pálya ide.” – Tehát azt gondolom, hogy az ő kitartó lobbizása nélkül nem jöhetett volna létre a pályaavató – mondta a politikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://elvtarsakvege.blog.hu/api/trackback/id/tr971823012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arel 2010.05.13. 16:51:36

ja meg tv t nézni!!!!!
süti beállítások módosítása