Emlékszik még?


„Célunk, hogy a térségben boldog életet éljenek az emberek. (...) Ehhez fokozni kell a térség népességmegtartó képességét az új munkahelyek létesítésével és a közbiztonság erősítésével."

- ígérték a szocialisták 2006-ban.

Forrás: Komlói Újság 2006. 04. 06. 5. oldal
 
 
 

Mi a valóság 2010-ben?

 
 
 
Bár az elmúlt 8 évben mind a helyi önkormányzat, mind az ország élén szocialista vezetés állt, Szakács Lászlónak és Páva Zoltánnak mégsem sikerült „helyzetbe hoznia” Komlót és a választókörzetet.
 
Bár két baloldali képviselője volt a területnek, mégsem sikerült felzárkóznia a rendszerváltozás nehézségeit fokozottan elszenvedő, magas munkanélküliséggel küzdő és szociálisan hátrányos helyzetben lévő térségnek.
 
Szakács László és Páva Zoltán nem volt képes központi kormányzati segítséget szerezni a munkahelyteremtéshez, az itt élő emberek megsegítéséhez.
 
 
Hol maradtak a „kézzel fogható lépések”?
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elvtarsakvege.blog.hu/api/trackback/id/tr241823001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása