Megállapítható a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja Komló szocialista polgármesterével szemben - a kaposvári rendőrkapitányság szerint. A hatóság azonban nem jogosult nyomozni Páva Zoltán ellen, mert a politikus egyben országgyűlési képviselő is.

A rendőrség a politikusok ügyeiben illetékes Központi Nyomozó Főügyészséghez tette át a büntetőeljárást. A feljelentők jobboldali önkormányzati képviselők voltak, akik egy 2008-as ingatlaneladás után fordultak a hatóságokhoz.

Az ellenzéki politikusok szerint az önkormányzat résztulajdonában álló cég áron alul értékesített egy 4500 négyzetméteres területet. Az adásvételi szerződésben nettó 45 millió forint vételár szerepelt, miközben sajtóhírek szerint egy ingatlanbecslő 100 millió forintra értékelte az egykor a Május 1 Ruhagyárnak is helyet adó telepet.

(hírTV)

A bejegyzés trackback címe:

https://elvtarsakvege.blog.hu/api/trackback/id/tr401840246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása